Мясо и мясные продукты. Определение массовой доли хлоридов. Часть 1



Скачать 149.46 Kb.
Дата03.05.2016
Размер149.46 Kb.




SM SR ISO 1841-1:2002

Carne şi produse din carne. Determinarea conţinutului de clorură. Partea 1. Metoda Volhard

(Мясо и мясные продукты. Определение массовой доли хлоридов. Часть 1. Метод Volhard)



SM SR ISO 1841-2:2002

Carne şi produse din carne. Determinarea conţinutului de clorură. Partea 2: Metoda potenţiometrică

(Мясо и мясные продукты. Определение массовой доли хлоридов. Часть 2. Потенциометрический метод)



SM GOST R 51301:2003

Produse alimentare şi materii prime alimentare. Metode volt-ampermetrice prin inversiune de determinare a conţinutului de elemente toxice (cadmiului, plumbului, cuprului şi zincului)

(Продукты пищевые и продовольственное сырье. Инверсионно-вольтамперометрические методы определения содержания токсичных элементов (кадмия, свинца, меди и цинка)



SM GOST R 51604:2004

Carne şi produse din carne. Metoda histologică de identificare a compoziţiei

(Мясо и мясные продукты. Метод гистологической идентификации состава)



SM GOST R 51962: 2005

Produse alimentare şi materii prime alimentare. Metoda volt-ampermetrică prin inversiune de determinare a concentraţiei masice a arsenului

(Продукты пищевые и продовольственное сырье. Инверсионно-вольтамперометрический метод определения массовой концентрации мышьяка)




SM GOST R 52417: 2007

Carne de pasăre dezosată mecanic. Metode de determinare a fracţiei masice a incluziunilor de oase şi a calciului

(Мясо птицы механической обвалки. Методы определения массовой доли костных включений и кальция)



GOST 8558.1 – 78

Produse din carne. Metodе de determinare a nitrirului

(Продукты мясные. Методы определения нитрита)



GOST 8756.0-70

Produse alimentare conservate. Prelevarea probelor şi pregătirea lor pentru încercări

(Продукты пищевые консервированные. Отбор проб и подготовка их к испытанию)



GOST 8756.1-79

Produse alimentare conservate. Metode de determinare a caracteristicilor organoleptice, masei netă sau volumului şi fracţiei masice de părţi componente

(Продукты пищевые консервированные. Методы определения органолептических показателей, массы нетто или объема и массовой доли составных частей)



GOST 8756.18-70

Produse alimentare conservate. Metode de determinare a aspectului exterior, ermeticităţii ambalajului şi a stării suprafeţei interioare a ambalajului metalic

(Продукты пищевые консервированные. Методы определения внешнего вида, герметичности тары и состояния внутренней поверхности металлической тары)



GOST 9792-73

Mezeluri şi produse din carne de porc, carne de oaie, carne de vită şi din carne de alte tipuri de animale şi păsări pantru sacrificare. Reguli de recepţie şi metode de prelevare a probelor

(Колбасные изделия и продукты из свинины, баранины, говядины и мяса других видов убойных животных и птиц. Правила приемки и методы отбора проб)



GOST 9793 -74

Produse din carne. Metode de determinare a umidităţii

(Продукты мясные. Методы определения влаги)



GOST 9794 -74

Produse din carne. Metode de determinare a conţinutului de fosfor total

(Продукты мясные. Методы определения содержания общего фосфора)





GOST 9957 -73

Mezeluri şi produse din carne de porc, carne de oaie şi carne de vită. Metode de determinare a clorurii de sodiu

(Колбасные изделия и продукты из свинины, баранины и говядины. Методы определения хлористого натрия)



GOST 9958–81

Mezeluri şi produse din carne. Metode de analiză bacteriologică

(Изделия колбасные и продукты из мяса. Методы бактериологического анализа)



GOST 9959-91

Produse din carne. Cerinţe generale pentru efectuarea evaluării organoleptice

(Продукты мясные. Общие условия проведения органолептической оценки)



GOST 10444.1-84

Conserve. Prepararea soluţiilor de reactivi, coloranţi, indicatori şi a mediilor de cultură, utilizate în analiza microbiologică

(Консервы. Приготовление растворов реактивов, красок, индикаторов и питательных сред, применяемых в микробиологическом анализе)



GOST 10444.2-94

Produse alimentare. Metode de identificare şi determinare a numărului de Staphylococcus aureus

(Продукты пищевые. Методы выявления и определения количества Staphylococcus аureus)



GOST 10444.9-88

Produse alimentare. Metoda de determinare a Clostridium perfringens

(Продукты пищевые. Метод определения Clostridium perfringens)



GOST 10444.12-88

Produse alimentare. Metoda de determinare a drojdiilor şi ciupercilor de mucegai

(Продукты пищевые. Метод определения дрожжей и плесневых грибов)



GOST 10444.15-94

Produse alimentare. Metode de determinare a numărului de microorganisme mezofile aerobe şi facultativ anaerobe

(Продукты пищевые. Методы определения количества мезофильных аэробных и факультативно-анаэробных микроорганизмов)



GOST 10574 -91

Produse din carne. Metode de determinare a amidonului

(Продукты мясные. Методы определения крахмала)



GOST 23042 -86

Carne şi produse din carne. Metode de determinare a grăsimii

(Мясо и мясные продукты. Методы определения жира)




GOST 23231-90

Parizere şi produse din carne fierte. Metoda de determinare a activităţii reziduale a fosfotazei acide

(Колбасы и продукты мясные вареные. Метод определения остаточной активности кислой фосфатазы)



GOST 25011-81

Carne şi produse din carne. Metode de determinare a proteinei

(Мясо и мясные продукты. Методы определения белка)



GOST 26183-84

Produse din prelucrarea fructelor şi legumelor, conserve de carne şi mixte carne-legume. Metoda de determinare a grăsimii

(Продукты переработки плодов и овощей, консервы мясные и мясорастительные. Метод определения жира)



GOST 26186-84

Produse din prelucrarea fructelor şi legumelor, conserve de carne şi mixte carne-legume. Metode de determinare a clorurilor

(Продукты переработки плодов и овощей, консервы мясные и мясорастительные. Методы определения хлоридов)



GOST 26668-85

Produse alimentare şi gustative. Metode de prelevare a probelor pentru analize microbiologice

(Продукты пищевые и вкусовые. Методы отбора проб для микробиологических анализов)



GOST 26669-85

Produse alimentare şi gustative. Pregătirea probelor pentru analize microbiologice

(Продукты пищевые и вкусовые. Подготовка проб для микробиологических анализов)



GOST 26670-91

Produse alimentare. Metode de cultivare a microorganismelor

(Продукты пищевые. Методы культивирования микроорганизмов)



GOST 26671-85

Produse din prelucrarea fructelor şi legumelor, conserve de carne şi mixte carne-legume. Pregătirea probelor pentru analize de laborator

(Продукты переработки плодов и овощей, консервы мясные и мясорастительные. Подготовка проб для лабораторных анализов)



GOST 26927-86

Materii prime şi produse alimentare. Metode de determinare a mercurului

(Сырье и продукты пищевые. Методы определения ртути)



GOST 26929-94

Materii prime şi produse alimentare. Pregătirea probelor. Mineralizarea pentru determinarea conţinutului de elemente toxice

(Сырье и продукты пищевые. Подготовка проб. Минерализация для определения содержания токсичных элементов)



GOST 26930-86

Materii prime şi produse alimentare. Metodа de determinare a arsenului

(Сырье и продукты пищевые. Метод определения мышьяка)



GOST 26931-86

Materii prime şi produse alimentare. Metode de determinare a cuprului

(Сырье и продукты пищевые. Методы определения меди)



GOST 26932-86

Materii prime şi produse alimentare. Metode de determinare a plumbului

(Сырье и продукты пищевые. Методы определения свинца)



GOST 26933-86

Materii prime şi produse alimentare. Metode de determinare a cadmiului

(Сырье и продукты пищевые. Методы определения кадмия)



GOST 26934-86

Materii prime şi produse alimentare. Metodа de determinare a zincului

(Сырье и продукты пищевые. Метод определения цинка)



GOST 26935-86

Produse alimentare conservate. Metoda de determinare a staniului

(Продукты пищевые консервированые. Метод определения олова)



GOST 28560-90

Produse alimentare. Metodа de identificare a bacteriilor de genul Proteus, Mоrganella, Providencia

(Продукты пищевые. Метод выявления бактерий родов Proteus, Mоrganella, Providencia)



GOST 28566-90

Produse alimentare. Metodа de identificare şi determinare a numărului de enterococi

(Продукты пищевые. Метод выявления и определения количества энтерококков)



GOST 29185-91

Produse alimentare. Metode de identificare şi determinare a numărului de clostridii sulfito-reducătoare

(Продукты пищевые. Методы выявления и определения количества сульфитредуцирующих клостридий)



GOST 29299-92

(ISO 2918-75)



Сarne şi produse din carne. Metoda de determinare a nitritului

(Мясо и мясные продукты. Метод определения нитрита)



GOST 29301-92

(ISO 5554-78)



Produse din carne. Metoda de determinare a amidonului

(Продукты мясные. Метод определения крахмала)



GOST 30425-97

Conserve. Metoda de determinare a sterilităţii industriale

(Консервы. Метод определения промышленной стерильности)



GOST 30178-96

Materii prime şi produse alimentare. Metoda de determinare a elementelor toxice prin absorbţie atomică

(Сырье и продукты пищевые. Атомно- абсорбционный метод определения токсичных елементов)



GOST 30518-97


Produse alimentare. Metode de identificare şi determinare a numărului de bacterii din grupul bacililor intestinali (bacterii coliforme)

(Продукты пищевые. Методы выявления и определения количества бактерий группы кишечных палочек (колиформных бактерий)



GOST 30519-97


Produse alimentare. Metodа de identificare a bacteriilor de genul Salmonella

(Продукты пищевые. Метод выявления бактерий рода Salmonella)



GOST 30538-97

Produse alimentare. Determinarea elementelor toxice prin metoda de emisie atomică

(Продукты пищевые. Методика определения токсичных элементов атомно-эмиссионым методом)



GOST 30615-99

Materii prime şi produse alimentare. Metoda de determinare a fosforului

(Сырье и продукты пищевые. Метод определения фосфора)



GOST 30726-2001

Produse alimentare. Metode de identificare şi determinare a numărului de bacterii de tip Escherichia coli

(Продукты пищевые. Методы выявления и определения количества бактерий вида Escherichia coli)



GOST 31081-2002

(ISO 4134-78)



Carne şi produse din carne. Metoda de determinare a acidului L-(+)glutamic

(Мясо и мясные продукты. Метод определения L-(+)- глутаминовой кислоты)



GOST 31107-2002

(ISO 1442-97)



Carne şi produse din carne. Metoda de determinare a fracţiei masice de umiditate

(Мясо и мясные продукты. Метод определения массовой доли влаги)





GOST 31110-2002

(ISO 13730-96)



Carne şi produse din carne. Determinarea fracţiei masice de fosfor total prin metoda spectrofotometrică (Мясо и мясные продукты. Спектрофотометрический метод определения массовой доли общего фосфора)

GOST 31199-2003

(ISO 3565-75)



Carne şi produse din carne. Identificarea salmonellelor (metoda arbitrară)

(Мясо и мясные продукты. Обнаружение сальмонелл (aрбитражный метод))





Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©zodorov.ru 2017
обратиться к администрации

    Главная страница